18 Ιουλ 2007

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ το ΠΑΠΑΓΚΑΛΑΚΙ του ΠΑΣΟΚ

Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος δημοσιογράφος για να έχεις την ικανότητα να ανοίγεις τα μεγάλα προβλήματα του λαού μπροστά στην κάλπη.

Ευτυχώς που στη χώρα μας έχουμε τέτοιους ικανούς και καθόλου φιλόδοξους δημοσιογράφους, που δεν εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά πάντα αντικειμενικά γράφουν για το καλό του λαού και κυρίως για την ενημέρωσή μας.

Εκτιμώ ότι από τους κορυφαίους Έλληνες δημοσιογράφους σήμερα είναι ο γνωστός μας κ. Πρετεντέρης!!!!!
Πρόκειται για έναν MEGAλο δημοσιογράφο που προσέχει το κάθε του ΒΗΜΑ, τόσο με τις τηλεοπτικές του εκπομπές, όσο και με τα γραπτά του στον Τύπο.

Αχρωμάτιστος, και κυρίως αντικειμενικός, με επιχειρήματα και πάντα με στοιχεία ο κ. Πρετεντέρης έχει αναλάβει ρόλο σταυροφόρου για να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό τι κακό κάνει στον τόπο μας το ΚΚΕ. Ναι μάλιστα το ΚΚΕ!!!
Με ένα "καταπληκτικό" άρθρο του στο χθεσινό ΒΗΜΑ (17/7/07) μας αποδεικνύει ότι για όλα τα δεινά του τόπου φταίει η ασυλία που έχει το ΚΚΕ, δίνοντας σαφώς έμφαση στην επίθεση που πρέπει να εκδηλωθεί προς το ΚΚΕ όχι μόνο από αρθρογράφους, αλλά και από Κόμματα, αλλά και από το λαό.

Φαντάζομαι να έχετε καταλάβει ότι ο κ. Πρετεντέρης πιθανόν να ονειρεύεται μια Ελλάδα που θα κυβερνά μόνο το ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος θα κατέχει σημαντική θέση στο κυβερνητικό πλαίσιο, και τις ελεύθερες ώρες του θα επισκέπτεται το στενό του φίλο κ. Πάγκαλο ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του νέου στρατοπέδου της Μακρονήσου, στο οποίο θα στέλνονται οι ΚΚΕέδες που κινούνται εκτός νομιμότητας.

Αγαπητέ κ. Πρετεντέρη να σε χαίρεται και το ΠΑΣΟΚ και τα αφεντικά σου. Όσο όμως και αν προσπαθείς ο λαός έχει καταλάβει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ίδιοι, είναι δύσκολο λοιπόν να χτίσεις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσά τους.
Επίσης νομίζω να ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι η επίθεση στο ΚΚΕ, δεν πιάνει γιατί το ΚΚΕ, η ιστορία τους και η προσφορά του στον ελληνικό λαό, είναι πολύ βαθιά ριζωμένες.

Αν όλα αυτά τα κάνεις γιατί πρέπει κι εσύ να δικαιολογήσεις το μισθό σου στα αφεντικά σου, παρότι υπάρχει και έντιμος τρόπος να βγάζεις σήμερα χρήματα, τότε σε κατανοώ απόλυτα και σε λυπάμαι που πρέπει να πέσεις τόσο χαμηλά για να βγάλεις λίγα εκατομμύρια για να μπορείς κι εσύ να ζήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια: